6. Bromer, Ruth USA WB4QZG 105’35 6 132
7. Templeton, Jenelle AUS VK3FJTE 107’57 5 134

Dag 4:

World Championship 2014 Sprint map

Dagens sprintkonkurranse er over med flott tredjeplass til Sverige og Ingvar Ehrsson. Imponerende løp av Ingvar og våre gratulasjoner til hans første individuelle medalje. Tidene forteller at det var et langt løp til sprint å være, og kartet over løypa (i 1:10 000) viser at det var stedvis lav løpbarhet selv om det er flere stier i området. Karin er ikke helt fornøyd med plassen og lover å komme sterkere tilbake på fox-oring som er siste løpskonkurranse.

Som løpsform har sprint fortsatt en vei å gå før arrangørene skjønner hva som er konkurranseformen. M21 løypa var 3.5km i luftlinje, i klassisk var lengden 3.4km for M21 – altså kortere!

Siste løpsdag i morgen, følge med på oppdateringene her.

Dag 3:

Vi gratulerer Karin med sølv og 2.plass i årets VM. Det var ikke bare et godt løp men veldig nært et norsk individuelt gull, knappe 39 sekunder og raskere løpshastighet på de siste postene.

På den tyske ARDF siden ligger nå alle resultatene fra VM. Overraskende kort distanse, både i lengde og km når M21 løper på 21 minutter i en løype på 3.4km. Det er jo et kort løp til og med for oss her i Norge.

Gledelig med sølv til David Williams, mange av dere har møtt han både i EM/VM og senes på Nordisk i Sverige i 2013. Øvrige nordiske deltagere er nok ikke like fornøyde, antagelig vanskelig å tilpasse seg en kort løype når man forventer at det skal være dobbelt så langt.

kimmo

Kimmo og Keijo i Kazakstan

Melding fra Karin

Hei!

Da har vi gjennomført et løp og det ble en 4. Plass etter 3 russere. Kan bli vanskelig å splitte russerdamene, men skal satse alt i morgen på 2 m.
Arrangørmessig er det mye å ta tak i. Godt Ole er på start.  Alt synes å komme som en overraskelse på dem.
Svenskene fikk 3. Plass i lag, M 70 på 80m
Det er sur vind og nokså kjølig. I morgen tidlig skal det være bare 3 grader.
Kommer mere siden

Hilsen oss

Dag 2:
Resultater fra dag 1 ligger på den finske RPO siden.  På siden til det Australske laget er det mye å lese om løpet og turen til Kazahstan.

Foto Viktor Tsenkov

Dag en:

Kjente land på toppen av resultatlista. Resultatene under er uoffisielle, hentet fra skjermen som viser resultatene i mål:

Karin er etter det jeg ser på 4 plass i W60 og Jitka Zakova fra Sverige har fått en 5 plass i W21, kun 27 sekunder opp til bronse. Forøvrig er det Tsjekkere og Russere på toppen av lista, ikke helt uventet.

Finnene Kimmo og Kejo kom inn på henholdsvis 8 og 16 plass og etter det jeg kan se en 4 plass i team. Ingar fra Sverige har også gjort et flott løp i M50, før blant annet den erfarne Jiri Marecek fra Tsjekkia, bra prestasjon.

Dag 0:

VM i Kazakstan er i gang med åpningseremoni og trening i dag søndag 7 september.

Nyheter med bilder og resultater blir lagt ut på denne siden straks de kommer på nett.

Fra Norge stiller Ole Garpstad som medlem av den internasjonale juryen og Karin Garpestad i W60 klassen.