Europamesterskap 2017

Årets EM blogger 2017

Torsdag 7 september.

Etter sprint og første klassiske dag er vi ganske fornøyde med resultatene våre. Sprintløypa var rett utenfor hotellområdet med en lurepost plassert mellom byggene på området og lurte ganske mange. Morsom løype i et flatt og godt løpbart terreng, ikke minst over plenen på hotellet.

Første klassiske dag var det 2m løp for alle oss. M50 har 5 poster så det er full valuta for pengene når det gjelder å finne antall poster. En 4 plass på Jon kun 14 sek bak bronsjeplass, litt kjappere på veien inn fra sistepost nesten gang.

Se bilder på: facebook.com/ardf2017/


Mandag 4.9 og første løpsdag er over. Vi kjørte buss i knappe 15 minutter til andre siden av byen og skulle løpe fox-o i et relativt flatt og lettløpt område. Det var første møte med Litauisk terreng med 2.5m høydekurver og raskt løpbart underlag.

Thomas var den som gjorde det best i dag med 6 plass og kort tid frem til bronsje. Jon endte på 13 plass og Karin på 6 plass i W60.

Detaljerte resultater kan leses på:

https://dbsportas.lt/en/varz/2017187

Fox-o EM 2017

 

 

Søndag 3.9 et sted over Lithauen i Norwegians rute til Vilnius.

Thomas, Jon, Karin og Ole har vært oppe siden kl 4 i natt for å nå flyet til Vilnius. Nå venter det en ca 2t kjøretur fra hovedstaden til arrangementstedet i Druskininkai.

Vi poster fortløpende våre inntrykk og resultater på denne siden. Følg med.