Legge til nyheter på web

Startskjerm for kontrollpanel
Redigeringsmeny

Dette er en hjelpeside til å legge ut nyheter på websiden. Det er i tillegg en Facebookside som kan brukes til å informere bredt ut om sporten.

Logg på med din egen bruker og passord. Hvis du ikke har passord eller bruker kan du kontakte Svein eller Jon for å få dette tilsendt.

Velg på øverste linje «+ Legg til» og «Innlegg».

Skriv inn tittel og en beskrivelse av løpe, sted, starttid osv.

Du kan legge til en lenke til invitasjonen ved å trykke på linksymbolet eller kopiere inn følgende tekst hvor du bytter ut «post_id» nummeret med id på ønsket arrangement (nummeret finner du ved å gå til redigering av arrangement og se på url, eks: https://www.radioorientering.no/wp-admin/post.php?post=1234&action=edit:

[event post_id="1234"]
<p>
#_EVENTLINK Dag/tid#_EVENTDATES / #_EVENTTIMES <br>Sted: #_EVENTLOCATION <br>Arrangør: #_CONTACTUSERNAME <br> #_BOOKINGFORM
</p>
[/event]

Legg til følgende tekst og informasjon:

Legg til nytt innlegg:Tittel på siden, forklarer hva nyheten inneholder. Eksempelvis «Resultat fra….» eller «Løpsinvitasjon til….»
TekstfeltDette er hovedteksten for nyheter. Legg til tekst og bilder etter behov.   Nyheter leses av alle og bruk alltid fiorklarende ord og uttrykk i klartekst (ikke forkortninger eller «stammespråk»)
KategoriVelg alltid riktig kategorier for at meldingen skal vises. Det er enten «Nyhet» eller «Resultater» som vil bli listet opp på hovedsiden.
StikkordValgfritt
Framhevet bildeVelg bilde som skal følge nyheten.

Det er andre attributter som kan velges, men disse er ikke i aktiv bruk.

Trykk på «Publiser» for å legge nyheter ut på nett. Ønsker du å endre eller slette går du inn i menyen på «Innlegg» og finner aktuell nyhet som skal endres. Når du er pålogget kan du redigere nyheten