Legge til nyheter på web

Startskjerm for kontrollpanelDette er en hjelpeside til å legge ut nyheter på websiden. Det er i tillegg en Facebookside som kan brukes til å informere bredt ut om sporten.

Logg på med din egen bruker og passord. Hvis du ikke har passord eller bruker kan du kontakte Svein eller Jon for å få dette tilsendt.

Velg i menyen til høyre: "Innlegg" og "Legg til nytt" I det nye vinduet som kommer opp kan du skrive nyheter som er en eget meldingsformat (denne siden med instruksjon er lagt inn under "Sider").

Legg til følgende tekst og informasjon:

Legg til nytt innlegg: Tittel på siden, forklarer hva nyheten inneholder. Eksempelvis "Resultat fra...." eller "Løpsinvitasjon til...."
Tekstfelt Dette er hovedteksten for nyheter. Legg til tekst og bilder etter behov.

Nyheter leses av alle og bruk alltid fiorklarende ord og uttrykk i klartekst (ikke forkortninger eller "stammespråk")

Kategori Velg alltid riktig kategorier for at meldingen skal vises. Det er enten "Nyhet" eller "Resultater" som vil bli listet opp på hovedsiden.
Stikkord Valgfritt
Framhevet bilde Velg bilde som skal følge nyheten.

Det er andre attributter som kan velges, men disse er ikke i aktiv bruk.

Trykk på "Publiser" for å legge nyheter ut på nett. Ønsker du å endre eller slette går du inn i menyen på "Innlegg" og finner aktuell nyhet som skal endres. Når du er pålogget kan du redigere nyheten direkte i meny øverts på siden.

Det er bare å prøve seg frem.