Nordisk resultater 2018

Turen til Finland bød som alltid på fint vær, varmt badevann og flotte løyper.

Årets nordiske mesterskap ble arrangert i Kisakeskus som ligger omtrent mellom Helsinki og Åbo. Det er også kort vei til Russland og Estland og det var løpere med fra begge landene. Fra Norge deltok Henrik, Martin og Thomas Kaiser, Øivind Solli, Christian Dons, Jon Sletvold, Tobias Eilertsen og Knut E. Heimdal.

Resultatene med GPS spor kan sees på denne siden.

I sprint på fredag var det Thomas som ble beste nordiske løper og nordisk mester. Det var også flott innsats fra guttene Martin og Henrik som fant alle postene på litt over halvtimen og fikk en respektabel plassering bland de garvede løperne.

Lørdagen var det 2m løp med en utfordrende start, men forøvrig et flott terreng for 2m uten for mange dype daler eller raviner. Det ble finsk seier med nordisk mester Kimmo Lethosari. Beste norske var Jon og Tobias like bak, men det holdt ikke helt til laggull selv om det kun var noen minutter i forskjell.

Søndag avslutte nordisk med 80m løp. Jon vant årets 80m løp fulgt av Thomas på 2 plass og dermed fikk vi med oss vandrepokalen som er en tønne hjem til Norge.