Resultat Bygdøy 8. mars 2014

Lørdag 8.mars ble det på Bygdøy arrangert 80 m RPO-løp med arrangør LA5OQ Christian.Dette skulle vært det uoffisielle NM i SKI RPO som RON  arrangerer hvert år,- men ettersom våren er kommet tidlig på Østlandet ble løpet arrangert til fots. ¨Det stilte 8 løpere til start hvorav en kvinne og en nybegynner!
Det var  5 poster og først i mål var Hege (XYL til Christian) og bare 5 sekunder etter kom LA6KCA Svein og deretter LA6XI Knut i mål.
Det var spesielt hyggelig at det var en kvinne som vant dette løpet på kvinnedagen 8.mars (!).
Det som vi satte veldig pris på var innsatsen fra en nybegynner på RPO, -nemlig Håvid LB1KG fra Oslogruppen.
Han fikk ca 5. min innføring i RPO av arrangøren LA5OQ og deretter var det full fart ut i Kongeskogen! LB1KG fant på kort tid alle poster og imponerte oss alle. Bra utført!