Sjekk egen side: Resultat årets første 80 løp

4Svein OlsenLA6KCA01:36:275
5Siemen Ouff Olsen 01:40:405
6Ole GarpestadLA2RR01:48:432
7Karin GarpestadLA8UW01:05:251

Takk for oppmøte. Vi hadde flott sommervær og løypa som var lagt var ca 6 km ved korteste rute valg. Terrenget er kupert og det var en del veltede trær etter vinteren som gjorde det vanskelig å løpe noen steder. Det virket som løperne var fornøyd med løpet.

Drammen, Landfalltjern, 80m – 9 juni

RPO-løp som ble arrangert av LA0HO Thomas i Drammensmarka 9. juni. Det var et aldeles nydelig sommervær og svært mange badet i Landfalltjern nær Drammen. Men vi andre var mer opptatt med å finne de 5 skjulte RPO sendere som alle er merket med lite O-post triangel ute i marka.

LA9NGA Jon      0:39:10
LA5OM Steinar   1:02:15
LA1KP Øivind    1:04:40
LA6XI Knut      1:24:20

Knut uttalte etter løpet at det var en fin løype på ca. 4.8 km i luftlinje, og hans sportsklokke viste snaue 6 km i løpelengde. Han hadde startet i motsatt rekkefølge i forhold til de andre,- og la til: «det var så flott i sommer-skogen og som pensjonist hastet det ikke med å komme i mål».

Årnes Sørkedalen, 2m – 15 juni

Resultat fra RPO-løpet 15.juni i kategori 2-meter, som ble arrangert i Sørkedalen/Oslo av LA1KP Øivind.
Løypelengde var ca. 4 km i luftlinje og GPS måling for de beste løperne viste en utløpt distanse på ca. 5,2 km.
Terrenget og plassering av postene ga noen utfordringer med tanke å peilinger på VHF, -styrkeforhold mellom senderne og reflekser slik det jo skal og bør være med tanke på trening i utfordrende terreng.
Flere taklet dette bra,- og det er viktig for oss aktive å jobbe videre med 2m-peilinger i varierende terreng -som jo kan være utfordrende.

Unneberg skole Vestfold, 80m – 21 juni

Resultat RPO-løp kategori 80 m, arrangert av LA6XI 21. juni 2021 fra Unneberg Skole i Sandefjord. Løypa var i luftlinje 4,3 og i beste løypelengde 5.5 km og hadde 5 poster på 3566 kHz og variert løype på kart Hjertås.

8. LA6KCA Svein     1.21.50 2 poster, tomt batteri

Ellen med Amanda, Josefine & Lilja var også ute i løypa ved post nr.5. LA6VEA Laila var tilskuer sammen med XYL LA6KCA Torunn og LA1YM.

Dette var sesongens siste løp og det ble markert med et stort brett nystekte vafler og kaffe fra LA1YM Frøydis, og i tillegg hadde Sandefjords-gruppen lagt sitt mandagsmøte ved RPO-starten P-plass og LA2JKA Knut og formann LB1MC Kjell kom med et stort brett ferske kanelsnurrer, det ble en skikkelig sporty og sosialt hamtreff!

Rustadsaga Oslo, 80m – 24 august

Resultat fra RPO løp tirsdag 24. august 2021 med start og mål på p-plass Rustadsaga/Skullerud, Østmarka i Oslo.

Arrangør var LA3ST Stein. Kategori 80 meter RPO-løp, 4,5 km i luftlinje med 5 poster.
Det var en fin og mild sommerkveld med litt regn i luften. Noen utfordringer med sende-intervallene.

1. LA5OQ Christian     1:13:00   5 poster
2. LA9NGA Jon          1:23:00   5 poster
3. LA1KP Øivind        1:38:00   5 poster
4. LA6XI Knut          1:01:00   1 post
5. Hege                1:02:00   0 poster

Utenfor konkurranse, LA5CH Nicolai, 2 poster . Veldig hyggelig at Grand Old Man Nikolai LA5CH stilte opp! Han er på mange måter en av grunnleggerne av RPO-ARDF- eller «REVEJAKT» som det het i NRRL i gamle dager. Dette var et hyggelig gjensyn Nikolai!

Granerud skytebane Nordre Follo 9 september, 2m

Her er info om 2m RPO-løp med start ved Granerud skytebane i Nordre Follo (tidligere Ski) torsdag 9. september. Kun 4 løpere stilte til start i et relativt krevende terreng. Løypa var 4,2 km i luftlinje. Arrangør LA2RR og LA8UW.