Rogla 2019

Alle resulater på DARK sidene

Lørdag 7 september

Da er resultatet klart. Hege og Karin får bronsje i lag så får med oss en medalje hjem etter hhv 7 og 10 plass. Jon med 6 plass i M50 og Christian med 9 plass i M60. Alle er godt fornøyde med løpet i dag.

Torsdag 5 september
Første klassiske dag, alle fra Norge løper 2m.
Terrenget ser greit ut, flate åser som er dekket med løvskog og noen myrer. Greit å løpe og skulle være ok for 2m. Erfaringen ble derimot en annen med vanskelige peilinger enten i feil retning eller uklar angivelser.

Nå vel, alle fant mål til slutt med Christian på 11 plass og Ole som var inne før makstid med tre poster. Oss andre må hjem for å trene på 2m, og Jon må sjekke batteriet før start (det ble tomt på kontroll 1)

Onsdag 4 september
Sprintkonkurranse, fortsatt like flott vær i 1500m høyde og start kun et steinkast fra hotellet. Det var vel ingen av oss idag som var helt fornøyd med resultatet, i sprint er det enten suksess eller helbom. Men været kunne ingen klage på i det minste.

9 plass på Karin, 13 på Hege
27 plass på Jon etter å ha klokket inn på tredje beste tid på spectator (S) posten
28 plass på Christian, både Jon og Christian gjorde feilvurderingene i siste runde

Tirsdag 3 september
Fox-o i nydelig vær sammenlignet med forrige dags regnvær og torden.

Jon M50, 12 plass
Christian M60, 16 plass
Karin W60, 8 plass
Hege W60, 13 plass

Det er første gang vi reiser hjem fra mål til hotellet i en skiheis i RPO.

Spor, Jon M50

Mandag 2 september
Alle fra det norske laget er ankommet Rogla. Det er et stor nyoppusset hotel på toppen av et fjell, eller rettere sagt en åsrygg siden det bare er trær her og knapt noe fjell å se. Dagens program er lunch, teste frekvensene til fox-o og sprint for deretter å delta på åpningsseremonien.

Team Norge er Jon, Karin, Ole, Hege og Christian.