RPO helg SKRIM

Hei og velkommen til RPO helg på Skrim!

Siste 11/9: VEIEN ER ÅPEN

Jeg har fått opplyst at de har åpnet Digerhaugveien opp til Ivarsbu etter flomskaden.  Veien er fortsatt ikke ferdig, men den er nå såpass reparert at vanlig trafikk kan gå her.

LA6KCA Svein og Martin Tveisme ønsker velkommet til en rpo helg på turistforeningshytta Ivarsbu på Skrim 12-13. september. Vi har lagt opp til følgende program:

  • Lørdag kl. 16.00 RPO løp 80m
  • Søndag kl. 11.00 RPO løp 2m

Begge løp teller i cupen.

Innkvartering er på hyttene som Turistforeningen har etter vanlige regler. Det er 14 sengeplasser (noen er dobbeltsenger) samt mange madrasser. Vi har også fått leid et eget bygg på plassen hvor vi tenkte det sosiale kunne foregå slik at vi ikke behøver å være for tett innpå evt. andre gjester.

Ta med mat og drikke, sovepose etc. om du skal ligge over. Varme klær er sikkert fint å ha om vi setter oss ute rundt bålet om været tillater det. Dårlig med dusj, men Stølevann er åpnet for barske rpo løpere som ønsker å ta et bad.

Det er bomvei som tar kort (ikke kontanter). Fiske etter ørret er mulig for den som vil (fiskekort fås kjøpt ved bommen). Her finner du info om hytta og adkomst.

Velkommen!

Svein og Martin